Chat with us, powered by LiveChat

Boek Extra Activiteiten

INSPIRATIE: WAT WE AANBIEDEN OM ZAMBIA TE ONTDEKKEN

Boek extra activiteiten om je reis in Zambia compleet te maken! We geven je een idee van de mogelijke activiteiten in heel Zambia. Hoewel ter plaatse boekingen beschikbaar zijn, raden we aan om je activiteit van tevoren te boeken om een onvergetelijke ervaring te garanderen.

Explore-Zambia-Prive-Safari-met-gids-chauffeur

Droombestemming Zambia: verrijk je safari reis met extra activiteiten en unieke ervaringen!

Iedere reiziger heeft zijn eigen voorkeuren. Ons team bij Explore Zambia kan je op vele manieren bijstaan, maar altijd met de beste planning en advies, de meest betrouwbare lokale partners, ervaren deskundige privégidsen en door in je eigen tempo te reizen.

 

We kiezen uit voorgeselecteerde accommodaties en lodges die het beste passen bij jullie wensen en budget. Op verzoek kunnen we ook internationale vluchten toevoegen.

Explore-Zambia-Prive-Safari-met-gids-chauffeur

Privé Safari’s met Chauffeur en Gids

Explore Zambia biedt opmaat gemaakte privé safari’s met gids aan in Zambia (en Malawi) inclusief vervoer, maaltijden & accommodatie en activiteiten. Je wordt ondersteund door een ervaren en deskundige chauffeur/gids. Of je nu in middenklasse of luxe lodges wilt verblijven of in een mix van beide, Explore Zambia zoekt de leukste en meest geschikte plekken voor je uit. Wij ontwerpen je reis op basis van jullie persoonlijke wensen en de duur van het verblijf. Kies één van de mooie routes en verblijf in geselecteerde accommodaties, die allemaal van tevoren voor je zijn gereserveerd.

 

Heb je zelf al een verlanglijstje met plaatsen die je wilt bezoeken? Dan ben je van harte welkom om het met ons te delen! Inspiratie nodig? Bekijk onze privé safari reizen die wij aanbieden.

Explore-Zambia-Prive-Safari-met-gids-chauffeur-ons-aanbod

Explore Zambia biedt op maat gemaakte begeleide privé-safari’s in Zambia inclusief vervoer, maaltijden, accommodatie en activiteiten. Je wordt begeleid door een ervaren en deskundige chauffeur/gids.

Explore-Zambia-Prive-Safari-met-gids-chauffeur-Enjoy-Africa

Reizen

10-Dagen Safari Reis

Explore-Zambia-Prive-Safari-met-gids-chauffeur-Route-Ontdek Malawi & Zambia

13-Dagen Safari Reis

Explore-Zambia-Prive-Safari-met-gids-chauffeur-Route-Combi Malawi en Zambia

14-Dagen Safari Reis

Autohuur

Een betrouwbare en betaalbare 4×4-autohuur voor een self-drive trip door Zambia

Ben je meer avontuurlijk en hecht je veel waarde aan flexibiliteit? Wil je onderweg zelf bepalen waar je naar toe gaat, dan kan Explore Zambia ook alleen een passend voertuig voor je regelen, welke dan volledig uitgerust is met alles wat je nodig hebt tijdens je reis. Of je nu de ruige terreinen van nationale parken doorkruist of door de schilderachtige landschappen rijdt, de robuuste en goed uitgeruste 4×4 huurauto’s zorgen voor een prachtige reis.

 

Ervaar de vrijheid om buiten de gebaande paden te reizen, verborgen juweeltjes te ontdekken en je onder te dompelen in de ongetemde schoonheid van Zambia. Met 4×4 Autoverhuur is je reis niet zomaar een rit – het is een opwindend avontuur in het hart van de wildernis, waar elke route een kans is voor nieuwe ontdekkingen. De 4×4 huurauto is volledig uitgerust voor een verzorgde self-drive safari, met allerlei functies die zorgen voor comfort en gemak. Met voorzieningen zoals ruime interieurs, GPS-navigatie, kampeeruitrusting en uitgebreide veiligheidssets. Wij zorgen voor een betrouwbare en betaalbare 4×4 huurauto!

Luxe Reizen

Safari met ongeëvenaard comfort en luxe te midden van de natuur.

Je bent een avonturier, maar ervaart ook graag comfort en luxe wanneer je op reis en in de natuur bent. Explore Zambia kent de ‘geheime juwelen’: geniet van heerlijke maaltijden en wijnen, wordt wakker met schitterende uitzichten en relax tijdens een ontspannende Spa. Ervaar de exclusieve sfeer van Zambia’s beste luxe lodges en resorts. Ook kunnen wij ‘fly-in safari’s’ voor je organiseren.

Malawi & Zimbabwe

Neem een duik in het kristalheldere water van het Lake Malawi of bekijk de prachtige Victoria Falls vanuit de Zimbabwe kant.

 

Wil je meer van Afrika beleven? Laat Explore Zambia een reis voor je samenstellen die zich uitstrekt voorbij de grenzen van Zambia. Wij regelen ook de benodigde grensoverschrijdende vergunningen en accommodaties en activiteiten in naastliggende andere landen. Ga op reis met ons en ervaar de rijkdom van Afrika buiten de grenzen van Zambia.

Vluchten

We kunnen vluchten naar Zambia voor je boeken

Explore Zambia heeft toegang tot AirTrade en kan je vluchten naar en van Zambia boeken. Gebaseerd op de gewenste reisdata en vertrekpunt selecteren wij de beste vluchten voor je. We zullen je verzekeren dat deze vluchten perfect passen in de rest van je reisschema. Contact ons voor meer informatie.

Zambia Reisadvies

Elke reiziger heeft zijn eigen voorkeuren. Heb jij hulp nodig bij het samenstellen van jouw privé reis naar Zambia? Dan staan onze ervaren tour consultants klaar om je te helpen! Samen stemmen we de reis volledig af op jouw persoonlijke voorkeuren, wensen en budget. Wij kunnen je op veel verschillende manieren van dienst zijn. Ons team van vriendelijke en servicegerichte Tour Consultants is in Europa en Afrika beschikbaar om je te helpen bij het maken van een persoonlijk voorstel voor jouw privé rondreis op maat naar Zambia en om al je vragen te beantwoorden.

Zambia Reisadvies

Elke reiziger heeft zijn eigen voorkeuren. Heb jij hulp nodig bij het samenstellen van jouw privé reis naar Zambia? Dan staan onze ervaren tour consultants klaar om je te helpen! Samen stemmen we de reis volledig af op jouw persoonlijke voorkeuren, wensen en budget. Wij kunnen je op veel verschillende manieren van dienst zijn. Ons team van vriendelijke en servicegerichte Tour Consultants is in Europa en Afrika beschikbaar om je te helpen bij het maken van een persoonlijk voorstel voor jouw privé rondreis op maat naar Zambia en om al je vragen te beantwoorden.

Luxe Privé Safari’s: Ontdek de verborgen schatten van Zambia

Zambia Privé Safari’s

De privé safari’s die wij aanbieden naar Zambia zijn volledig aan te passen aan jouw wensen. Je kunt deze boeken, of je kunt ze gebruiken als inspiratie om je eigen, op maat gemaakte privé reis samen te stellen naar Zambia. Bekijk hieronder enkele van onze andere privé safari’s naar Zambia die we hebben samengesteld. Explore Zambia zal er altijd voor zorgen dat je de reis van je dromen beleeft!

Indrukwekkend Zambia
Privé safari met gids & fly-in: avontuurlijk Zambia in een notendop

Reisduur: 10 dagen (op maat te maken)

Prijs vanaf: €3.990,- EUR

Hoogtepunten Zambia in luxe
Luxueuze privé safari met gids & fly-in: ontdek alle hoogtepunten van Zambia in luxe en stijl.

Reisduur: 13 dagen (op maat te maken)

Prijs vanaf: €6.490,- EUR

Ontdek Malawi & Zambia
Bezoek twee landen in één reis en ontdek de meest uiteenlopende en fascinerende nationale parken.

Reisduur: 13 dagen (op maat te maken)

Prijs vanaf: €2.750,- EUR

Combi Malawi & Zambia
Op zoek naar diversiteit; van de beste plekken om wild te spotten tot majestueuze bergketens en het kristalheldere Lake Malawi.

Reisduur: 14 dagen (op maat te maken)

Prijs vanaf: €3.630,- EUR

Ervaar de magie van Zambia met een exclusieve Privé Safari