Chat with us, powered by LiveChat

Verschillende betaalmethoden die wij accepteren

BETALEN: HOE DE SAFARI REIS NAAR ZAMBIA TE BETALEN

We zijn verheugd dat je ervoor hebt gekozen om je reis naar Zambia bij ons te boeken. We zullen ervoor zorgen dat het betalingsproces zo soepel en gemakkelijk mogelijk verloopt. Tegelijkertijd met de boekingsbevestiging ontvang je een officiële factuur. Zie hieronder de verschillende betalingsvormen die wij hanteren.

Explore-Zambia-Prive-Safari-met-gids-chauffeur-betalingen

Wij bieden verschillende betaalmethoden om je factuur te betalen:

  • Ten eerste kun je je factuur betalen via Mollie, een veilig en betrouwbaar betaalplatform waarmee je kunt betalen met verschillende betaalmethoden zoals iDEAL, Bancontact, SOFORT en meer. Met Mollie kun je snel en veilig je factuur betalen met de betaalmethode van je voorkeur.
  • Ten tweede accepteren wij betaling via IBAN bankoverschrijving. Met deze optie kan een betaling gedaan worden door middel van een bankoverschrijving op één van onze Europese bankrekeningen. Gelieve bij de betaling de factuurnummer te vermelden.
  • Ten slotte bieden wij betaling per creditcard aan. Je kunt je factuur betalen met Visa of Mastercard via een beveiligde website.

Wij begrijpen het belang van veilige betalingen. Met al onze betalingsmogelijkheden kun je er zeker van zijn dat je betaling veilig en beschermd is.

Als je vragen hebt over de betalingsmogelijkheden of hulp nodig heeft bij het betalen van de factuur, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te helpen.

Dank je voor je boeking bij Explore Zambia. We kijken er naar uit om je te verwelkomen in Zambia!

Explore-Zambia-Prive-Safari-met-gids-chauffeur-betalingen

Explore Zambia biedt op maat gemaakte begeleide privé-safari’s in Zambia inclusief vervoer, maaltijden, accommodatie en activiteiten. Je wordt begeleid door een ervaren en deskundige chauffeur/gids.

Reizen

Prive-begeleide-safari-Indrukwekkend-Zambia

10-Dagen Safari Reis

Explore-Zambia-Prive-Safari-met-gids-chauffeur-Route-Ontdek Malawi & Zambia

13-Dagen Safari Reis

Explore-Zambia-Prive-Safari-met-gids-chauffeur-Route-Combi Malawi en Zambia

14-Dagen Safari Reis

Ontdek de wildernis van Zambia tijdens onze exclusieve privé safari’s!